Blog

In 2017 zijn we samen met Sanna en Ayse van Cityblog Dordrecht gestart met het project Dordt op de kaart. Nu, zo’n twee jaar later, kunnen we met trots terugkijken op wat we hebben bereikt!

Met Dordt op de kaart delen we onze passie voor de stad en zetten we letterlijk en figuurlijk Dordrecht nog beter op de kaart. We portretteren Dordtse ondernemers, vertellen hun verhaal en laten zien waar hun hartje sneller van gaat kloppen in relatie tot de stad. Op dordtopdekaart.nl hebben we alle verhalen gebundeld en kun je zien en lezen welke bijzondere ondernemers Dordrecht rijk is.

 

Het allerleukste van het project is dat we zelf steeds weer verrast worden door de bijzondere en unieke verhalen die de ondernemers te vertellen hebben. Of het nu gaat om een restaurant, winkel, sportschool of financieel adviseur, bij iedere ondernemer zien we drive, passie en liefde voor het vak. In combinatie met een bijzondere band met Dordrecht worden we steeds weer opnieuw geïnspireerd!

 

 

Ook in 2020 zullen we nog meer van Dordrecht en haar ondernemers op de kaart zetten! Benieuwd naar het volgende verhaal van de ondernemer in de spotlights of meer weten over deelname? Kijk op dordtopdekaart.nl, onze sociale media kanalen of neem contact met ons op via info@dordtopdekaart.nl. Ook is het leuk om te zien dat de persoonlijke ansichtkaarten die bij de deelname aan Dordt op de kaart horen, op steeds meer plekken in Dordrecht terug te vinden zijn. Op tafel om de gasten te verwelkomen voor een diner, bij een webshop bestelling met een persoonlijk bericht voor de klant of als felicitatie voor dat gezin wat net een nieuwe woning heeft gekocht!