Over ons

Aangenaam!

Wij zijn Laura Jooren (grafisch ontwerper) en Mariëlle van Heeren (stylist) en samen ontwerpen we kaarten, posters en andere papierwaren.

Onze collectie bestaat uit een bonte verzameling illustraties, foto’s, collages en grafische uitingen. Ieder met een eigen verhaal of herinnering, die wie hebben opgedaan tijdens de reizen die wij samen maken.

We hebben al veel bijzondere bestemmingen bezocht, waaronder Canada, Kirgizië, Maleisië en Tibet, maar ook dichter bij huis, zoals Engeland, Noorwegen en Frankrijk. De indrukken die we opdoen leggen we op onze eigen manier vast op papier.

We laten ons ook graag inspireren door lokale gewoonten, kunstvormen of volksverhalen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze hygge-serie, met invloeden van scandinavische folklore. Voor ons is het belangrijk dat bij alles wat we maken (ook in opdracht) iets van onze eigen stijl in kunnen brengen.

Donaties

Van de opbrengst van iedere product schenken we een gedeelte aan een goed doel. De wereld geeft ons inspiratie en zo geven we haar iets terug.

Het goede doel staat altijd dicht bij onszelf. Zo reisden we in 2015 samen naar Tibet en hebben we gezien dat het niet vanzelfsprekend is dat ieder kind naar school gaat. Stichting Rigdzin helpt Tibetaanse kinderen door het aanbieden van onderwijs en lesmateriaal en we zijn dan ook trots dat we het eerste gedeelte van onze opbrengst aan deze stichting konden schenken. Op onze nieuwspagina kun je meer lezen over de goede doelen die we hebben gesteund. 

De wereld op papier is voor ons een creatieve uitlaatklep waar we met veel plezier aan werken. Ons doel is om mensen te inspireren en blij te maken met onze ontwerpen. Onze droom is dat onze producten overal terug te vinden zijn! Want wat houdt ons tegen? De wereld ligt aan onze voeten!!!