Blog

YEAY onze mini dwop(de wereld op papier)-er is geboren! Op 15 april is de dochter van Mariëlle geboren: Danique. Een heerlijk klein meisje met een volle bos haar. Ze lacht veel, drinkt goed en groeit inmiddels als kool!

Natuurlijk was er niks zo leuk als samen haar geboortekaartje te ontwerpen. We hebben heerlijk zitten pinnen en instagrammen. Wat is er veel inspiratie te vinden! Maar van al die leuke ideeën kregen we ook keuzestress ?  Voor welke stijl gaan we kiezen?

Het is de Scandinavische Hygge / folkore stijl geworden. Mariëlle is gek op dieren, dus die mochten op de voorkant van de kaart niet ontbreken. We hebben gekozen voor een vos en een konijn, eigenwijs en lief, maar ook symbool voor snel- en slimheid. Door de ronde vorm zijn ze voor altijd met elkaar verbonden, net als ouders en kind. Op de achterkant hebben we icoontjes in originele Hygge stijl ontworpen om haar gewicht, lengte en tijdstip van geboorte aan te geven. We hebben gekozen voor 320 grams papier met structuur wat de kaart een matte en stoere uitstraling geeft. En doordat de kaart om A5 formaat is geprint is het net een klein postertje. De perfecte manier om de geboorte van deze lieve kleine spruit aan te kondigen!

We vinden het superleuk om op deze manier ook voor anderen (geboorte)kaartjes te maken. Dus wil je een keertje samenwerken, neem dan contact met ons op!

Leave a Comment

Your email address will not be published.