Blog

Wij hebben, net als de meiden van Cityblog Dordrecht een gezamenlijke passie voor onze stad. Graag delen wij onze passie met enthousiaste ondernemers uit Dordrecht. Samen met jou willen we Dordrecht nog beter op de kaart zetten, zowel letterlijk als figuurlijk! Neem snel een kijkje op dordtopdekaart.nl 

Dordtse ondernemers op de kaart!
Vanaf december maken we een serie ‘portretten’ van Dordtse ondernemers. In dit verhaal besteden we niet alleen aandacht aan jouw onderneming, jouw passie en dromen, maar leggen we ook vast waar jouw hartje sneller van gaat kloppen als je aan de stad denkt. En jouw ‘hartje’ zetten we op een persoonlijke kaart. We ontwierpen een bijzondere ansichtkaart met typerende Dordtse quotes en plaatsen. Deze kaart weerspiegelt nu onze blik op de stad, maar mist nog jouw verhaal. Op de achterkant is plaats voor jouw persoonlijke quote en bedrijfslogo, waarmee je jouw bedrijf letterlijk op de kaart zet.

Doe je mee?
We weten hoe belangrijk het is om als ondernemer een goed netwerk te hebben met collega ondernemers. Doe je mee en help je ons de Dordtse portretten in beeld te brengen? Dan krijg jij van ons een plekje in de spotlights door middel van een interview/artikel op City blog Dordrecht, een toffe social post over jouw onderneming en een oplage gepersonaliseerde ansichtkaarten waarmee je jouw klanten kunt verrassen. Ons doel is om Dordtse ondernemers in beeld te brengen. We verbinden Dordtse ondernemers met elkaar, laten zien wat Dordrecht te bieden heeft en vertellen waar we trots op zijn.

Vertel ons jouw verhaal en zet jouw onderneming op de Dordtse kaart!

Benieuwd naar de mogelijkheden, hoe je mee kunt doen en wat de kosten zijn? Stuur een mailtje naar info@dordtopdekaart.nl en wij nemen contact met je op.